Betaling

We accepteren momenteel bitcoin-betalingen. Bitcoin is een cryptovaluta, een vorm van elektronisch geld en is heel eenvoudig als betaalmethode. We kiezen ervoor omdat het veilig en anoniem is en de vertrouwelijkheid tijdens de bestelling garandeert.

Hoe kan ik een aankoop doen?

Om een aankoop te doen, selecteert u eenvoudig de artikelen die u wilt bestellen en voegt u ze toe aan uw winkelwagen. U kunt vervolgens doorgaan met het afrekenproces en een veilige online betaling doen via bitcoin met uw creditcard (Visa, Debit, MasterCard en American Express)

Zodra de bestelling succesvol is geplaatst, ontvangt u een automatische bevestigingsmail.

Hoe te betalen met Bitcoin

Er zijn verschillende Bitcoin-makelaarssites, maar degene die we onze klanten aanbevelen om te gebruiken, zijn www.abra.com/buybitcoin (kies op deze site BTC Bitcoin), Coinbase.com of Coinmama.com of Coinflip.tech

ons bitcoin wallet adres hieronder

bc1qvac338q8fxhq07h3vgh6puwj5ftxjmxsp2jg7g

Dit is een wallet-adres dat je zorgvuldig kopieert en plakt in de wallet-adresruimte en verder gaat.

Eventuele problemen met de betaling laat het ons weten ok

Zodra u op een van deze sites aankomt, moet u als volgt te werk gaan om de bitcoins te krijgen die u zult gebruiken om de betaling uit te voeren

1.1 Maak een account aan via uw e-mailadres

1.2 Dien uw ID ter verificatie in zodra uw ID met succes is ingediend en geverifieerd, dan zou u bitcoins moeten kunnen kopen

1.3 Het bedrag van $ bitcoin dat u koopt, is afhankelijk van de totale kosten van uw bestelling. Zodra u de bitcoin hebt gekocht, sturen wij u ons bitcoin wallet-adres waarnaar u de bitcoins moet verzenden en het betalingsproces wordt voltooid

NB: Uitzonderlijk wanneer bitcoins niet werken als betaalmethode voor een bepaalde klant, kunnen we een andere methode toepassen zodat de klant de betaling voor de bestelling beïnvloedt, maar uitzonderlijk is onze prioritaire betaalmethode bitcoin.

Onze online agenten zijn altijd beschikbaar om klanten te helpen hun betalingen op een effectieve en ongecompliceerde manier te beïnvloeden.

Notitie:

1) KOPIEER EN PLAK GEWOON WANNEER U DE BETALING UITVOERT

2) STUUR ONS ALLEEN EEN SCREENSHOT VAN HET BETALINGSBEWIJS VIA E-MAIL, SMS OF WHATSAPP.

E-MAIL ADRES:420nederwietnl@gmail.com

Tekst / WhatsApp: +1 (719) 286-9301

Betaling met bitcoins wordt binnen 5 minuten bevestigd en de bestelling wordt verwerkt voor verzending.

Navigatie

Vanwege de Covid-19 pandemie verzenden wij discreet met hoge hygiënische omstandigheden. Klanttevredenheid blijft onze topprioriteit.

Met onze levering bieden we nauwkeurige tracking waarmee u uw pakket kunt volgen en positioneren terwijl het vanuit onze winkel op uw adres wordt afgeleverd. Deze poging geeft u een idee van de vertrektijd en de geschatte aankomsttijd op de eindbestemming. We bieden ook trackinggegevens in sommige gevallen van leveringen op dezelfde dag binnen landen of staten.

We verzenden niet in het weekend, tenzij er speciale overwegingen zijn. Als u een dringende behoefte heeft om een bestelling dezelfde dag te laten verzenden, maar deze deadline hebt gemist, en het is voor 16.30 uur, bel ons dan en we kunnen mogelijk nog steeds dezelfde dag verzending mogelijk maken.

Onze zending is 100% discreet, veilig en beveiligd, in het geval dat we niet leveren, geven we een terugzending of verzenden we een tweede pakket. Verzending duurt 24 uur binnen staten en 1-2 dagen buiten staten en kan vroeg of laat aankomen.

Wij leveren aan Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk, Finland, Nederland, Duitsland, Rusland, de VS, Australië, Portugal, Aziatische landen en vele andere landen over de hele wereld.

De belangrijkste dingen waar klanten zich grote zorgen over maken, zijn de kwaliteit en levering van hun producten die ze bestellen. Om deze reden hebben we de meeste van onze middelen omgeleid om een snel en effectief leveringsschema te garanderen. Op deze manier hebben we speciale routes en staan we klaar met agenten in een poging om onze leveringen te vergemakkelijken.

Wij hebben langlopende contracten met de beste koeriers ter wereld zoals UPS, FedEx, EMS en TNT. . Onze magazijnen zijn verbonden met al onze belangrijkste leveringsroutes. We zijn in staat geweest om veilige levering over de hele wereld te garanderen zonder grenzen van enige barrière.

Alle bestellingen geplaatst en betaald voor 14u worden dezelfde dag verzonden, van maandag tot en met vrijdag.